Downloads

Wij hebben alle belangrijke documenten voor u op een rijtje gezet.

 

Inschrijfformulier

Wat leuk dat u enthousiast bent om uw kind in te schrijven op De Dubbelburg. Wij hopen dat uw kind een fijne en leerzame schooltijd bij ons heeft. 
Tijdens de kennismaking heeft u een inschrijfformulier ontvangen. U mag het ingevulde formulier afgeven op één van onze locaties of digitaal versturen naar administratie@dubbelburg.nl. U ontvangt van ons een bevestiging wanneer de aanmelding is verwerkt. Heeft u al kinderen op de Dubbelburg en wilt u een broertje of zusje inschrijven, vraag het inschrijfformulier op via het e-mailadres administratie@dubbelburg.nl of loop even bij ons binnen.  

 

Verlofaanvraag

Als u verlof wilt aanvragen voor uw kind kunt u onderstaand formulier invullen. Het heeft onze voorkeur om de verlofaanvraag digitaal via Social Schools te doen.

 

Documenten

OBODB

De Dubbelburg maakt deel uit van de stichting Openbaar BasisOnderwijs Duin- en Bollenstreek (OBODB). In deze stichting zijn alle openbare scholen voor basisonderwijs ondergebracht uit Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg en Voorhout. Op zoek naar een school voor uw kind of een werkplek in het onderwijs, kijk ook naar de mogelijkheden op de site van OBODB.

Social Schools

Social Schools wordt door de Dubbelburg gebruikt als communicatiemiddel tussen ouders en school. (Nieuws)brieven en overige informatie worden door de leerkrachten en directie via deze weg met ouders gedeeld. Oudergesprekken worden via Social Schools gepland. Bekijk de supportpagina van Social Schools wanneer u vragen heeft of tegen problemen aanloopt.

KOK Kinderopvang

KOK kinderopvang is een ambitieuze, dienstverlenende organisatie die alle mogelijke professionele opvang biedt aan kinderen van 0 tot 13 jaar op 26 locaties in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Dit doen zij ook in Valkenburg, waardoor de Dubbelburg nauw samenwerkt met KOK Kinderopvang.