Archief

Nieuws

Goede doelenactie
17-12-2022

Goede doelenactie

De Dubbelburg steunt Kika en Warme sokken actie December is de feestelijke maand van het jaar met kleurrijke lichtjes, vrolijke versiering, maar ook een tijd om extra aandacht voor elkaar te hebben. Op de Dubbelburg staat het kind centraal en ieder kind is belangrijk en uniek. We leren en spelen veel samen. Dit past bij onze kernwaarde ‘ontmoeting’. Wij helpen elkaar in de klas, op het schoolplein, maar deze maand ook mensen die we niet kennen, maar wel heel hard hulp nodig hebben! Helaas is een veilig thuis, een dak boven je hoofd of gezond zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. De afgelopen weken zijn er twee initiatieven opgestart op de Dubbelburg om goede doelen te steunen.   Op donderdag 15 december brachten groep 5 t/m 8 een bezoek aan de kunstijsbaan op het Andreasplein, een initiatief van Katwijk on Ice voor het goede doel KIKA. Op de Dubbelburg besteden we veel aandacht aan de Gezonde School. Deze unieke mogelijkheid om met de kinderen te gaan schaatsen, werd met beide handen aangegrepen. De kinderen hebben genoten van de winterpret! Helaas is dit voor kinderen met kanker niet vanzelfsprekend. De Dubbelburg heeft een sponsoractie opgezet rond deze activiteit. Er werd een bedrag van €618,- opgehaald voor KIKA in de strijd tegen Kinderkanker. Verder werden sokken, sjaals en wanten in allerlei kleuren en maten door de kinderen mee naar school genomen. Dozen en manden werden gevuld voor kinderen en volwassenen die het koud hebben in Oekraïne. Stichting Oekroe zorgt voor het transport naar Oekraïne.  De bijdrage van leerlingen, ouders en personeelsleden van de Dubbelburg zal goed terecht komen bij de mensen die het hard nodig hebben! Voor elkaar, met elkaar!

Open ochtend
28-09-2022

Open ochtend

Komt u langs op onze open ochtend op 12 en 14 oktober? De deur staat bij ons open, iedereen is welkom! Maak kennis met ons onderwijs en proef de sfeer in de school tijdens de open ochtend! Op zoek naar een basisschool voor uw kind, kom gerust een langs! Op woensdag 12 oktober bent u welkom op onze locatie Valkenhorst en op vrijdag 14 oktober op de locatie Duyfrak tussen 9.00 - 12.00 uur.  Andere plannen op 12 of 14 oktober? Maak gerust een andere afspraak om op een ander moment langs te komen. 

Nieuwe website!
06-07-2022

Nieuwe website!

Afgelopen woensdag hebben we op beide vestigingen de nieuwe website de lucht in geblazen in het bijzijn van kinderen en ouders.   Onze nieuwe website heeft een frisse uitstraling, is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. We hebben er de afgelopen tijd met veel plezier aan gewerkt.