Archief

Nieuws

Kom langs!
04-03-2024

Kom langs!

Van 18 tot 22 maart is het de week van de Openbare Scholen. Stichting OBO zet de deuren van alle basisscholen open en ontvangt u graag! Kom sfeer proeven, volg een lesje en leer meer over ons onderwijs. Ervaar of één van onze scholen bij jouw kind past, of misschien wel jouw toekomstige werkplek is. Iedereen is welkom! Kijk voor alle data op obodb.nl/nieuws/komlangs

Terug voor de klas!
07-02-2024

Terug voor de klas!

Heb jij een PABO diploma op zak, maar sta je momenteel niet voor de klas? En kriebelt het misschien al een tijdje om die stap toch weer te zetten? Gun jezelf dan de kans om het onderwijs opnieuw te ontdekken. Vrolijke kinderen, nieuwsgierige koppies, een fijn team, een coach om je te begeleiden, een werkgever met oog voor jouw ontwikkeling en dan ook nog eens een heel mooi salaris. Klinkt goed toch? Probeer het en kom terug voor de klas! Terug voor de klas is een initiatief van negen onderwijsorganisaties in de Duin- en Bollenstreek. Check www.terugvoordeklas.nl voor meer informatie.

Open dag: werken in het onderwijs
21-03-2023

Open dag: werken in het onderwijs

Werken in het onderwijs? Bezoek de open dag!  

Goede doelenactie
17-12-2022

Goede doelenactie

De Dubbelburg steunt Kika en Warme sokken actie December is de feestelijke maand van het jaar met kleurrijke lichtjes, vrolijke versiering, maar ook een tijd om extra aandacht voor elkaar te hebben. Op de Dubbelburg staat het kind centraal en ieder kind is belangrijk en uniek. We leren en spelen veel samen. Dit past bij onze kernwaarde ‘ontmoeting’. Wij helpen elkaar in de klas, op het schoolplein, maar deze maand ook mensen die we niet kennen, maar wel heel hard hulp nodig hebben! Helaas is een veilig thuis, een dak boven je hoofd of gezond zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. De afgelopen weken zijn er twee initiatieven opgestart op de Dubbelburg om goede doelen te steunen.   Op donderdag 15 december brachten groep 5 t/m 8 een bezoek aan de kunstijsbaan op het Andreasplein, een initiatief van Katwijk on Ice voor het goede doel KIKA. Op de Dubbelburg besteden we veel aandacht aan de Gezonde School. Deze unieke mogelijkheid om met de kinderen te gaan schaatsen, werd met beide handen aangegrepen. De kinderen hebben genoten van de winterpret! Helaas is dit voor kinderen met kanker niet vanzelfsprekend. De Dubbelburg heeft een sponsoractie opgezet rond deze activiteit. Er werd een bedrag van €618,- opgehaald voor KIKA in de strijd tegen Kinderkanker. Verder werden sokken, sjaals en wanten in allerlei kleuren en maten door de kinderen mee naar school genomen. Dozen en manden werden gevuld voor kinderen en volwassenen die het koud hebben in Oekraïne. Stichting Oekroe zorgt voor het transport naar Oekraïne.  De bijdrage van leerlingen, ouders en personeelsleden van de Dubbelburg zal goed terecht komen bij de mensen die het hard nodig hebben! Voor elkaar, met elkaar!