Locaties

De Dubbelburg heeft twee locaties in Valkenburg. De locaties liggen ongeveer 1,5 kilometer uit elkaar.

Locatie Duyfrak

De locatie Duyfrak maakt onderdeel uit van de Brede School ‘t Duyfrak. De Dubbelburg deelt het pand met KOK Kinderopvang en basisschool de Burcht. Het gebouw heeft een moderne en frisse uitstraling en is eind 2021 uitgebreid met twee leslokalen. Veel kinderen uit de wijk Duyfrak gaan op deze vestiging naar school. De school ligt direct naast de fietsbrug die Valkenburg en Oegstgeest verbindt. Daardoor is onze school op loop- of fietsafstand voor kinderen uit de wijk nieuw Rhijngeest in Oegstgeest en Rijnsburg.

De Brede School heeft een inpandige speelzaal. De gymlessen voor de hogere groepen worden gegeven in gymzaal ‘t Dorpshuis. De groepen gaan regelmatig om te spelen of voor (bewegend) leeractiviteiten naar de Dorpsweide en genieten zo van de groene omgeving waar de school in staat. Met een beetje geluk kunnen we in de winter zelfs schaatsen naast de school. Tijdens de overblijf, maar soms ook tijdens de gymlessen, maken de kinderen gebruik van de velden van voetbalvereniging Valken ‘68.

De groepen 1 t/m 5 volgen onderwijs op deze locatie.

Locatie Duyfrak

Locatie Valkenhorst

De locatie Valkenhorst ligt in de dorpskern van Valkenburg. Inpandig hebben we een speelzaal. Gymzaal ‘t Dorpshuis en de kinderopvang zijn op loopafstand. De locatie heeft een groot schoolplein en de kinderen maken met veel plezier gebruik van het openbare voetbalterrein naast de school. Aangrenzend aan het schoolplein ligt speeltuin ‘De Valkenburcht’. Wij gaan daar regelmatig even klimmen en klauteren met de kinderen of even kijken hoe het met de dieren gaat. Wat een verrijking voor ons onderwijs!

De groepen 6 t/m 8 volgen onderwijs op deze locatie.

Locatie Valkenhorst