Overblijf en opvang

Voorschoolse en naschoolse opvang

De overblijf (tussenschoolse opvang) wordt op al onze locaties verzorgd door KOK kinderopvang. U kunt kiezen voor een pakket met vaste dagen gedurende de 40 schoolweken of voor incidentele tussenschoolse opvang.

De buitenschoolse opvang (voor- en naschools) in Valkenburg wordt ook verzorgd door KOK kinderopvang. Er worden elke dag leuke en uitdagende activiteiten aangeboden, passend bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Er zijn drie BSO locaties in Valkenburg: BSO Buitengewoon, BSO Rakkers en Sport-BSO Valken. Van welke BSO locaties u gebruik kunt maken is afhankelijk van de schoollocatie en van de groep waarin uw kind zit.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.kokkinderopvang.nl. Hier kunt u ook en rondleiding aanvragen of uw kind direct inschrijven. Voor vragen kunt u terecht bij de klantenservice van KOK kinderopvang via 071 – 4097 535 of info@kokkinderopvang.nl.

 Peuteropvang Eigen Wijs

OBS de Dubbelburg locatie Rijnsburg heeft een peuterspeelzaal aan huis. Peuteropvang Eigen Wijs is speciaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Hier kunnen ze zich spelenderwijs voorbereiden op de basisschool.

Voor meer informatie en inschrijven verwijzen wij u naar www.kokkinderopvang.nl. Voor vragen kunt u terecht bij de klantenservice van KOK kinderopvang via 071 – 4097 535 of info@kokkinderopvang.nl.

 

undefined


Folders en uitgebreide informatie zijn ook op papier op school beschikbaar.