Overblijf en opvang

Voor-, tussenschoolse en naschoolse opvang

De Dubbelburg werkt samen met KOK Kinderopvang om de opvang buiten de reguliere schooltijden voor ouders te verzorgen.

Tussenschoolse opvang

Tussen de middag hebben de kinderen drie kwartier pauze. Ze eten een kwartier in de klas samen met de leerkracht. Een half uur spelen ze buiten onder begeleiding vande medewerkers van KOK Kinderopvang. Voor meer informatie en inschrijving verwijzen we u naar de website van KOK Kinderopvang TSO Dubbelburg.

Op de Dubbelburg gaat het om 3 dagen voor de onderbouw en 4 dagen per week voor de bovenbouw. De prijs hiervan bedraagt € 96,- per jaar (€2,40 per week x 40 weken) per kind voor 4 dagen en € 72,-per jaar voor (€1,80 per week x 40 weken) per kind voor 3 dagen. Het bedrag wordt in 12 gelijke maandtermijnen gefactureerd. Het betreft een vaste prijs, incidentele TSO is niet mogelijk.

Voor- en naschoolse opvang

KOK Kinderopvang heeft in Valkenburg drie buitenschoolse opvang locaties (BSO), die bezocht worden door kinderen van de Dubbelburg.  Er worden elke dag leuke en uitdagende activiteiten aangeboden, passend bij de leeftijd en interesses van de kinderen.

undefined  undefined
© Foto's KOK Kinderopvang

Peuter- en kinderopvang

Veel van onze kleuters gaan voordat ze 4 jaar zijn naar de kinderopvang (0 tot 4 jaar) of peuteropvang (2 tot 4 jaar) van KOK Kinderopvang. Indien ouders toestemming geven is er een 'warme' overdracht tussen de peuterleidsters en de kleuterleerkrachten om zo optimaal uw kind op de Dubbelburg te kunnen blijven begeleiden. 

 • Peuterpret (op loopafstand van de locatie Valkenhorst) 
  Peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar op alle doordeweekse ochtenden van 08.30 tot 12.30 uur.
 • Peuterburg (Brede school Duyfrak)
  Peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar op alle doordeweekse ochtenden van 08.30 tot 12.30 uur.
 • Kindercentrum Binnenste Buiten (op loopafstand van de locatie Valkenhorst)
  Hele dagen opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
 • Kindercentrum ’t Duyfrak (in Brede school ‘t Duyfrak)
  Hele dagen opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.kokkinderopvang.nl. Hier kunt u ook en rondleiding aanvragen of uw kind direct inschrijven. Voor vragen kunt u terecht bij de klantenservice van KOK kinderopvang via 071 – 4097 535 of info@kokkinderopvang.nl.

undefined