Contact ouders

We vinden het erg belangrijk dat er goed contact is tussen ouders en de school, zodat ouders goed op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van het kind en de zaken die zich binnen de school afspelen.

Digiduif

Alle nieuwsbrieven en brieven worden verstuurd via Digiduif (www.digiduif.nl), als ouder beschikt u over een eigen inlogaccount waaraan via een unieke code uw kind(eren) gekoppeld worden. Binnen uw account kunt u de oude brieven altijd terugvinden. Alle berichten staan binnen uw account, maar komen ook op uw e-mailadres binnen.
Uitnodigingen voor spreekuuravonden en hulp bij activiteiten worden ook via Digiduif verstuurd.
Via Digiduif moet u zich ook inschrijven voor de oudergesprekken en kunt u zich aanmelden om te helpen bij activiteiten.

Er is ook de mogelijkheid om een speciale app te downloaden (genaamd YouConnect, voor Android en Apple iOS) hier kunt u door uw gegevens in te vullen ook alle berichten en nieuwsbrieven op uw telefoon en tablet ontvangen.

Handleiding aanmelden Digiduif
Handleiding aanmelden oudergesprek

Oudergesprekken

Drie keer per schooljaar vinden er oudergesprekken plaats. Het eerste gesprek in november is een algemeen gesprek met de leerkracht(en) over uw kind. Het tweede en derde gesprek gaan over het rapport van het kind. Het aanmelden voor de gesprekken gaat via Digiduif. De data voor de oudergesprekken staan opgenomen in de schoolagenda.

undefined

Heeft u tussendoor behoefte om over de voortgang van uw kind te spreken, schroom niet om naar de groepsleerkracht toe te stappen. Wij stellen het op prijs als u een afspraak maakt met de leerkracht voor een gesprek na schooltijd.

Overigens organiseren we aan het begin van het nieuwe schooljaar altijd een informatieavond. Tijdens deze informatieavond geeft de groepsleerkracht u informatie over het nieuwe schooljaar.

Ieder schooljaar wordt er ook een thema avond georganiseerd door de ouderraad in samenwerking met de school.