Contact ouders

We vinden het erg belangrijk dat er goed contact is tussen ouders en de school, zodat ouders goed op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van het kind en de zaken die zich binnen de school afspelen.

Social Schools

Alle nieuwsbrieven en brieven worden verstuurd via Social Schools,  als ouder beschikt u over een eigen inlogaccount waaraan via een unieke code uw kind(eren) gekoppeld worden. Binnen uw account kunt u de oude brieven altijd terugvinden. Alle berichten staan binnen uw account, maar komen ook op uw e-mailadres binnen.
Uitnodigingen voor spreekuuravonden en hulp bij activiteiten worden ook via Social Schools verstuurd.
Via Social Schools moet u zich ook inschrijven voor de oudergesprekken en kunt u zich aanmelden om te helpen bij activiteiten.

Er is ook de mogelijkheid om een speciale app te downloaden in de App of Playstore (Social Schools 3.0) hier kunt u door uw gegevens in te vullen ook alle berichten en nieuwsbrieven op uw telefoon en tablet ontvangen.
Voor vragen over het gebruik van Social Schools kunt u op school terecht, maar op de Supportpagina van Social Schools staat ook een uitgebreid antwoord op de veelgestelde vragen. 


Inloggen Social Schools
Supportpagina Social Schools

 

Oudergesprekken

Drie keer per schooljaar vinden er oudergesprekken plaats. Het eerste gesprek in september is een algemeen gesprek met de leerkracht(en) over uw kind. Het tweede en derde gesprek gaan over het rapport van het kind. Het aanmelden voor de gesprekken gaat via Social Schools. De data voor de oudergesprekken staan opgenomen in de schoolagenda.

undefined

Heeft u tussendoor behoefte om over de voortgang van uw kind te spreken, schroom niet om naar de groepsleerkracht toe te stappen. Wij stellen het op prijs als u een afspraak maakt met de leerkracht voor een gesprek na schooltijd.

Overigens organiseren we aan het begin van het nieuwe schooljaar altijd een informatieavond. Tijdens deze informatieavond geeft de groepsleerkracht u informatie over het nieuwe schooljaar.

Ieder schooljaar wordt er ook een thema avond georganiseerd door de ouderraad in samenwerking met de school.