Over OBS de Dubbelburg

OBS de Dubbelburg is een openbare basisschool in de Duin- en Bollenstreek. De school heeft een tweetal vestigingen in Valkenburg. Openbare basisschool de Dubbelburg is in 1995 ontstaan ​​uit een fusie tussen de Valkenburgse- en de Rijnsburgse openbare basisschool.

Het onderwijs binnen de Dubbelburg wordt verzorgd door een team enthousiaste leerkrachten verdeeld over de twee vestigingen. Op beide vestigingen wordt nauw samengewerkt met KOK Kinderopvang.

Locatie Valkenhorst
De locatie Valkenhorst  ligt midden in de dorpskern van Valkenburg. De school wordt dan ook gezien als een echte dorpsschool, waar kinderen uit de buurt naar school toe gaan. We ontvangen ook regelmatig kinderen uit de Molenwijk in Katwijk aan den Rijn op school.

Locatie Duyfrak
De locatie Duyfrak is gevestigd in een nieuw schoolgebouw in de nieuwbouwwijk 't Duyfrak in Valkenburg. De school in 't Duyfrak is een grote school en maakt deel uit van de Brede school' t Duyfrak. Het schoolpand wordt gedeeld met enkele groepen van de Christelijke basisschool, KOK Kinderopvang en peuterspeelzaal Peuterkring. De school wordt bezocht door leerlingen uit de wijk Duyfrak, nieuw Rhijngeest (Oegstgeest) en Rijnsburg. 

Op de Dubbelburg zijn instroommogelijkheden voor nieuwe leerlingen.

Klik hier voor meer informatie over hoe u uw kind kunt inschrijven.