Dubbelburg zamelt geld in voor het goede doel

De Dubbelburg organiseert een sponsorloop! Deze actie zal plaats vinden op 5  juni op de locatie Valkenburg en 6 juni op de locatie Rijnsburg. Hiermee wordt geld ingezameld voor het goede doel en voor de school.

Groep 8 van de locatie Valkenburg heeft er voor gekozen om een deel van het ingezamelde geld te doneren aan stichting ‘Make A Wish’. Zij zetten zich in om wensen uit te laten komen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Hierdoor kunnen de laatste wensen van deze kinderen gerealiseerd worden.

Het bedrag dat ten goede komt aan de school zal ingezet worden om bijvoorbeeld nieuw binnen- en buitenspeelgoed aan te schaffen of een leuk uitstapje te organiseren. Afhankelijk van de hoogte van de opbrengst zullen we samen met de Oudercommissie bepalen waaraan we het geld zullen besteden. 

 

Alle kinderen gaan zelf op zoek naar sponsors om zoveel mogelijk geld op te halen, waarna ze een x aantal rondjes rennen en zich op deze manier inzetten voor het goede doel. Op de sponsorlijst kan aangegeven worden voor welk bedrag u het kind wilt sponsoren. 

Wij hopen dat zoveel mogelijk ouders, grootouders, familieleden, buren, kennissen en dorpsgenoten deze actie willen steunen. Uiteraard ben u deze dagen van harte welkom om de kinderen aan te komen moedigen tijdens deze sponsorloop.