De Dubbelburg: school van de week bij Come4Sports

Komende week is de Dubbelburg school van de week bij Come4Sports. Maandag is er een centrale opening om 13:15 uur op het schoolplein. Er zal een estafetterace gehouden worden tussen de klassen. Aan het einde van het schooljaar kijkt Come4Sports welke school de snelste tijd heeft behaald.
Come4Sports verzorgt ook voor iedere groep een les waarin bewegen en/of gezond eten centraal staan.
Groep 1/2 krijgt een les in de speelzaal, groep 3 een gezondheidsles, groep 4/5 en 5/6 krijgen een fitheidsrapport en groep 6/7 en 7/8 de les 'Weet wat je eet!'
Alle klassen doen ook mee aan de kralenactie. Een flesje water en een stuk fruit/groente levert allebei een kraal op. Welke klas zal de gezondste klas worden? Naast voldoende beweging is gezonde voeding ook erg belangrijk!
We gaan er een leuke, gezonde en sportieve week van maken!

 

undefined