Op de twee locaties van openbare basisschool De Dubbelburg volgen kinderen uit Valkenburg, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg en omstreken met veel plezier openbaar onderwijs. Onze kernwaarden ontmoeting, creativiteit, groei en eigenaarschap bieden we in alle aspecten van het onderwijs aan.
Wij zien ernaar uit u te ontmoeten!
 

Uw kind aanmelden

Groei & ontmoeting

Ieder kind is uniek en belangrijk. In een veilige omgeving dagen wij kinderen uit hun zelfstandigheid te vergroten, hobbels te overwinnen, hun talenten in te zetten en eigenaar te worden van hun eigen ontwikkeling. Op hun eigen niveau en binnen de eigen mogelijkheden. Oriënteert u zich op een basisschool voor uw kind? Kom meer te weten over De Dubbelburg, maak kennis met ons onderwijs en ons team.

Meer over de Dubbelburg

Voor ouders

Zit uw kind op De Dubbelburg? Wij houden de lijntjes kort, we luisteren en denken met u mee. Wij betrekken u graag bij de ontwikkeling van uw kind, maar ook bij alle activiteiten en festiviteiten die op school plaatsvinden. Samen willen we het beste voor uw kind. De deur staat open, we ontmoeten u graag.

Meer weten?

Praktische informatie

Wij hebben alle praktische informatie voor u op een rijtje gezet. Bekijk het jaarrooster, de schooltijden, het vakantierooster, informatie over privacy, relevante downloads en veelgestelde vragen.

Lees verder

Nieuws

Agenda

29
april
Meivakantie
29 april 2024 t/m 10 mei 2024
20
mei
Pinksteren
21
mei
Studiedag
Gehele dag
Bekijk alle agenda-items

Ieder kind
is uniek en
belangrijk